Een strak interieur

Hoe bekomt men een strak interieur? Wij helpen u alvast door enkele tips te geven. Wilt u persoonlijk advies? Neem dan snel advies met ons op. Wij kunnen u steeds vrijblijvend een offerte bezorgen.

Een wit interieur

U wilt met veel elan uw kamer inrichten tot een strak interieur? Begin dan alvast met een likje verf. Meer bepaald wit. Waarom wit denk u? Witte muren zijn vooral tijdloos en kan zonder problemen gecombineerd worden met alle interieurstijlen. Strak en modern zijn hierbij enkele trefwoorden.

Aanvullend gaat u een strak meubelontwerp hanteren. Maar hoe zorgt u dat uw woning geen klinische en kille look krijgt? U kan bijvoorbeeld aan uw witte bar een kleurrijke  loungestoel of 3 plaatsen. Of op de livingtafel opvallende vazen. Een kleurrijk schilderij aan de muur hangen is ook een manier om de witte muur te breken. In de figuurlijke zin dan.

Verlichting

Een heel belangrijk aspect voor een strak interieur is de verlichting. Gebruik van spots, al dan niet wit of gekleurd, kan voor een aangename sfeer zorgen.

Textuur

Tapijten, gordijnen en stoferingen kunnen ook bijdragen aan een strak interieur. Deze hoeven daarom geen opvallende kleuren hebben, alleen al door de textuur zal de kilheid sterk verminderen.

Enkele voorbeelden van onze realisaties

Zitopstelling voor buiten

Deze kleurrijke lounge setting is samengesteld als zithoek naast een jacuzzi, zomers en waterbestendig!

Vinylvloer met houtlook

Dit kantoor werd afgewerkt met Mflor Vinyl.

Deze vinylvloer met zijn mooie houttextuur, is zeer geschikt voor thuis – zeker ook met kindjes.

De vloer heeft een hoge slijtvastheid en is makkelijk in onderhoud. Reinigen kan gewoon met water. De vloerbekleding is tevens ook geschikt voor vloerverwarming en koeling.

Zetel op maat

,

Deze Marelli-zetel werd helemaal aangepast naar de wensen van de klant. Herkent u de originele zetel er nog in?

De kussens zijn in één geheel gemaakt. De zitdiepte werd verkort, door het rugkussen aan te passen. Het versmallen van de pootjes, zorgt voor een extra moderne toets. Tot slot werd […]

Bekijk ook deze onderwerpen: