Modern interieur, waarvoor staat het?

Hedendaags

Modern interieur wordt vaak geassocieerd met jonge mensen of jonge gezinnen. Het is waar dat vele jonge gezinnen tegenwoordig voor een moderne woonkamer, moderne slaapkamer, of als professional voor een modern bureau kiezen. Echter zijn er ook oudere, al dan niet kunstgezinde, personen die gaan voor een modern interieur. Denk maar aan modern meubilair zoals een loungestoel, een strakke tafel, moderne accessoires en meer…

Klassiek interieur en modern interieur of strak interieur in strijd

Wat is not done? U raadt het al, correct. In een nieuwbouw of hedendaagse woning moet u geen klassiek interieur gaan plaatsen. De buitenkant van uw woning of bureau moet gelijkwaardig zijn met de binnenkant. De correcte aankleding zoeken kan moeilijker zijn dan u denkt. Daarin speelt Insight Interieur een rol. We helpen u bij de keuzes en zorgen voor kwalitatief hoogstaand materiaal! Merken zoals Pulpo, Magis, Redi, Matiere Grise, E. Pellizzioni zijn enkele van ons aanbod.

Benieuwd naar wat wij meer aanbieden, geschikt voor een modern interieur? Bekijk dan onze moderne meubelen en accessoires.

Waarom kiezen voor een modern interieur

Kiezen voor een modern interieur is iets wat persoonlijk is. Mocht u niet geïnteresseerd zijn in modern interieur zat u al om te beginnen niet op deze pagina. We gaan er dus vanuit dat u zoekt naar moderne interieur ideeën.

Modern meubelontwerp

Enkele kenmerken van een strak interieur zijn de stijlvolle effen kleuren. Denk maar aan de glossy meubelen. Rechte lijnen en simpliciteit. Met andere woorden: Less is more! Let wel op dat u niet teveel eentonige kleuren gebruikt. Verfris die met contrasterende kleuren, gebruik hiervoor kleurrijke aankleding zoals vazen, schalen, kaders enzoverder.

Bekijk ook deze onderwerpen: