Een kamer inrichten, hoe begin ik eraan?

Een kamer inrichten is de uitgelezen kans om uw creativiteit de vrije loop te laten gaan. Houd er wel rekening mee dat deskundig advies dikwijls een must is. Althans voor degene die het professioneel willen laten uitvoeren. Want er zijn heel veel zaken en regels die u in acht moet houden, maar waar u wellicht nog nooit aan gedacht heeft.

Of een kamer inrichten nu gaat om een moderne woonkamer, slaapkamer, badkamer, hal, recreatieruimte of een bureau… Insight Interieur is de partner om mee samen te werken. Een modern interieur en meubelontwerp is onze specialiteit! Een kamer inrichten is voor Insight Interieur dagelijkse kost, bovendien helpen wij u graag om de juiste keuzes te maken!

Contacteer ons en vraag om een offerte

Interieur ideeën

Bent u op zoek naar interieur ideeën of interieurtips voor een strak interieur en modern interieur? Dan kunnen wij u alvast behelpen met enkele van onze realisaties.

Zitopstelling voor buiten

Deze kleurrijke lounge setting is samengesteld als zithoek naast een jacuzzi, zomers en waterbestendig!

Vinylvloer met houtlook

Dit kantoor werd afgewerkt met Mflor Vinyl.

Deze vinylvloer met zijn mooie houttextuur, is zeer geschikt voor thuis – zeker ook met kindjes.

De vloer heeft een hoge slijtvastheid en is makkelijk in onderhoud. Reinigen kan gewoon met water. De vloerbekleding is tevens ook geschikt voor vloerverwarming en koeling.

Zetel op maat

,

Deze Marelli-zetel werd helemaal aangepast naar de wensen van de klant. Herkent u de originele zetel er nog in?

De kussens zijn in één geheel gemaakt. De zitdiepte werd verkort, door het rugkussen aan te passen. Het versmallen van de pootjes, zorgt voor een extra moderne toets. Tot slot werd […]

Bekijk ook deze onderwerpen: